Quantcast

Λένα Ζευγαρά: «Αν μου ζητήσει κάποιος να χωρίσουμε...» - ΒΙΝΤΕΟ

Η Λένα Ζευγαρά ήταν προσκεκλημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Δευτέρας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την τελευταία της δισκογραφική δουλειά και το βίντεο κλιπ με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Το «Όλα τα Αγάπησα», συνοδεύεται, από ένα κινηματογραφικής αισθητικής, music video, γυρισμένο σε διάφορα μέρη της Αθήνας, το οποίο σκηνοθέτησε, ο Alex Κωνσταντινίδης.

Μεταξύ άλλων, η Λένα Ζευγαρά ρωτήθηκε, πότε ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε στη ζωή της και αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που έπιασε μικρόφωνο ήταν σε μια ψαροταβέρνα και είχε ερμηνεύσει το «Όλα σε θυμίζουν».

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Ζευγαρά είπε:

«Πρώτη πρώτη φορά ήμουν σε μια ψαροταβέρνα στη Χαλκιδική. Ήταν η πρώτη φορά που έπιασα μικρόφωνο. Το πρώτο τραγούδι που είπα ήταν το “Όλα σε θυμίζουν” της Χαρούλας Αλεξίου».

Δεν δίστασε μάλιστα, να τραγουδήσει και στον αέρα του The 2Night Show, λίγους στίχους από το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν έχει μπει στη διαδικασία της ψυχοθεραπείας, ωστόσο είναι κάτι που σκέφτεται να κάνει.

«Στην καραντίνα αναθεώρησα πολλά. Ένα από αυτά είναι να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία και θα ήθελα να κάνω γιατί έχω ακούσει το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Όταν δεν είμαι καλά, παίρνω τηλέφωνο την κολλητή μου, Γλυκερία. Τώρα που πάω πολύ καλά στην καριέρα μου, την παίρνω και απλά με ακούει να της λέω το πρόγραμμά μου».

Όσον αφορά τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της η Λένα Ζευγαρά δήλωσε: «Τον έρωτα τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Πιστεύω πως οι άνθρωποι δεν μπορούν να ερωτευτούν πολλές φορές. Δεν μου το έχουν πει να ξέρεις, αλλά άμα μου πει κάποιος να χωρίσουμε, από εγωισμό θα σηκωθώ και θα φύγω από μόνη μου πρώτη» υπογράμμισε και τραγούδησε τους στίχους από το «Δώσε ένα τέλος» που ερμηνεύει ο Νότης Σφακιανάκης «Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη…».