Quantcast

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Σκέφτεται να χωρίσει... για να μην παντρευτεί

Με το πόδι στην πόρτα εξόδου από τη σχέση του με την 22χρονη Καμίλα Μορόνε είναι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, καθώς, όπως ακούγεται, δέχεται μεγάλη πίεση να κάνει επιτέλους στα 45 του το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Όπως λένε οι πηγές του RadarOnline.com, o σταρ περνά πολύ όμορφα με την Καμίλα, αλλά τον πιέζουν να παντρευτεί ή να φύγει, και κλίνει περισσότερο στο να την εγκαταλείψει έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2017 ενώ οι τελευταίες φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα από τις διακοπές τους στο Σεντ Μπαρτς, τους δείχνει να έχουν μια ψύχρα ανάμεσά τους. Παρά το ότι ήταν οι δυο τους, λένε οι κακές γλώσσες, ότι ο Ντι Κάπριο ήταν κολλημένος στο κινητό του και αγνοούσε τη μελαχρινή καλλονή, που έδειχνε ενοχλημένη από τη στάση του.

Άλλη πηγή είπε ότι ο σταρ έδειχνε πολύ ψυχρός μαζί της στο πάρτι πριν από τις Χρυσές Σφαίρες που διοργάνωσε το περιοδικό W στο Σατό Μαρμό. Μάλιστα, όπως ανέφερε η πηγή, ο Λέο έπινε και κάπνιζε ενώ αρνήθηκε να φύγει νωρίτερα όταν η Καμίλα του είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να πάνε σπίτι.

Πηγές του Radar αναφέρουν ότι η μητέρα του Ντι Κάπριο τον πιέζει να παντρευτεί την Καμίλα μετά τα αναρίθμητα φλερτ με μοντέλα και ηθοποιούς. Ωστόσο, η πίεση από τη μητέρα του σπρώχνει τον σταρ στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που οδηγεί στο ιερό της εκκλησίας.