Quantcast

Megxit: Ο Χάρι πιέζει το αφεντικό της Ντίσνεϊ να προσλάβει τη Μέγκαν - ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ ο Πιρς Μόργκαν κατηγορεί τον πρίγκιπα Χάρι ότι επέλεξε να πάει στην πρεμιέρα του «Βασιλιά των Λιονταριών» στο Λονδίνο το καλοκαίρι αντί να παρασταθεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του IRA το 1989 στη ναυτική βάση του Κεντ, καθώς θεωρείται προϊστάμενος των Πεζοναυτών.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος κατακεραυνώνει τον πρίγκιπα λέγοντας ότι όχι μόνο πήγε στην πρεμιέρα αλλά "παρενόχλησε" και το αφεντικό της Ντίσνεϊ πιέζοντάς το να προσλάβει τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καταγράφεται η στιγμή που ο πρίγκιπας πράγματι ασκεί έντονη πίεση στον πανίσχυρο άνδρα της Ντίσνεϊ Μπομπ Ίγκερ προωθώντας τη σύζυγό του ώστε να της προσφερθεί μία επαγγελματική πρόταση. Η ίδια η Μέγκαν δείχνει ανέμελη να χαιρετά την Μπιγιόνσε και τον Jay Z ενώ ο πρίγκιπάς της "καθαρίζει" στην ουσία για την ίδια. Χθες, ανακοινώθηκε ότι πράγματι η Μέγκαν θα συνεργαστεί με την Ντίσνεϊ και θα δανείσει τη φωνή της σε ρόλο.

Ο Χάρι φαίνεται στο βίντεο να λέει στον Ίγκερ: "Είναι εκπληκτική στα voice over" με εκείνον να εκφράζει την έκπληξή του. "Αλήθεια;" Ο Χάρι δεν αποθαρρύνεται αλλά επιμένει: "Δεν το ξέρατε; Μοιάζετε έκπληκτος. Αλήθεια ενδιαφέρεται πολύ γι αυτό" και συνεχίζει την πίεση με τον Ίγκερ να υποχωρεί "να το δοκιμάσουμε". Λίγο αργότερα ο Ίγκερ λέει στη Μέγκαν "στείλε μου email".