Μις Υφήλιος: Αποχώρησε η Ραφαέλα Πλαστήρα λόγω Παλαιστίνης - Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Σοφία Αραπογιάννη

«Η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη» έγραψε η εκπρόσωπος της Ελλάδας Ραφαέλα Πλαστήρα και ανακοίνωσε την αποχωρήσή της από τα καλλιστεία Μις Υφήλιος. 

Νέα εκπρόσωπος της Ελλάδας στα καλλιστεία ορίστηκε η Κατερίνα Κουβουτσάκη η οποία... αποχώρησε και εν τέλει την χώρα θα εκπροσωπήσει στις 12 Δεκεμβρίου η Σοφία Αραπογιάννη που σε λίγες μέρες αναχωρεί για το Εϊλάτ του Ισραήλ.

Η Ραφαέλλα Πλαστήρα ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόσυρση από την διοργάνωση εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης. «Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό “Miss Universe” φέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα. Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω», ανέφερε η Ραφαέλα Πλαστήρα.