Quantcast

Μόνο στο real.gr: Γιατί η Μόνικα Μπελούτσι έγινε ξανθιά

Η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα όπου παρουσίασε στο Ηρώδειο την παράσταση « Μαρία Κάλλας : Επιστολές και αναμνήσεις» έγινε ξανθιά! 

Η διάσημη  Ιταλίδα ντίβα, ανέβασε στο επίσημο προφίλ της στο Instagram  μια φωτογραφία της στην οποία έχει απαρνηθεί την μελαχρινή πλούσια κόμη της και έχει γίνει ξανθιά, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like  από τους φανατικούς θαυμαστές της. 

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της έχει γίνει, όπως η ίδια έσπευσε να μας ενημερώσει για τις ανάγκες του ρόλου της στην κινηματογραφική ταινία με τίτλο  «The girl in the fountain» του σκηνοθέτη Antongiulio Panizzi και της εταιρίας παραγωγής Dugong Films , η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ  Κινηματογράφου του Τορίνο στις 30 Νοεμβρίου 2021. 

Πρόκειται για ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ σχετικά με ζωή της  Ανίτα Έκμπεργκ η οποία έγινε παγκοσμίως διάσημη από τον ρόλο της στην  ασπρόμαυρη κινηματογραφική ταινία του 1960 La dolce vita του Φεντερίκο Φελίνι δίπλα στον Μαρτσέλο Μαστρογιάννη. Στην ταινία η  ξανθιά σουηδέζα καλλονή  βουτά στη Φοντάνα ντι Τρέβι και ο Φελίνι δημιουργεί μία από τις κλασσικότερες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου. Η Ανίτα Έκμπεργκ χαρακτηρίστηκε ως η πεμπτουσία της ντίβας, ως σύμβολο μιας εποχής που φημίζεται ως «la dolce vita». Όμως η  ζωή της  κάθε άλλο παρά …γλυκιά ήταν. Η ιστορία της και η διαδρομή της  είναι η ιστορία μιας ηθοποιού που καταβροχθίζεται από το δικό της εικονίδιο.

Πώς  θα ένιωθε μια σύγχρονη σταρ  του βεληνεκούς της Μόνικα Μπελούτσι αν ερμήνευε  το ρόλο της  Ανίτας; Πώς θα ένιωθε στη θέση μιας γυναίκας που καταστράφηκε από τη δική της επιτυχία, παλεύοντας με φαντάσματα, αμφιβολίες και συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της; Η συνέχεια επί της οθόνης στο ραντεβού που δίνει η Μόνικα Μπελούτσι με τους σινεφίλ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορίνο.