Quantcast

Ναταλία Δραγούμη: «Είχαν στείλει ταξί από εκπομπή κι εγώ ήμουν στο κρεβάτι με τις πιτζάμες μου» - BINTEO

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στη μία» βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη, η οποία και αναφέρθηκε σε μία εκπομπή, όπου είχε ξεχάσει να πάει καλεσμένη στο παρελθόν.

«Δεν έπρεπε να το πω αυτό παιδιά, γιατί το είπα; Εν τω μεταξύ, η ίδια εκπομπή, στην οποία δεν πήγα, δεν το κατάλαβε ποτέ», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η εκπομπή είχε καλέσει ταξί για να την πάει στο κανάλι κι η ίδια... το είχε ξεχάσει κι ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

«Είχαν στείλει ταξί από την εκπομπή κι εγώ ήμουν στο κρεβάτι με τις πιτζάμες μου. Μου λένε "έχει έρθει το ταξί σας". Λέω "ποιο ταξί;" και μου λέει "για το τάδε κανάλι". Του απαντάω: "Πλάκα μου κάνετε". Δεν είχα βρει ούτε τι θα βάλω. Ξέρεις πώς είναι όταν πας σε μια εκπομπή», εξηγεί η Ναταλία Δραγούμη.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως γενικότερα, είναι αφηρημένη σαν άνθρωπο. «Είμαι γενικώς αρκετά αφηρημένη. Μπορεί να είναι χαριτωμένο για τους άλλους και ίσως, δεν το περιμένουν, όταν βλέπουν την εμφάνισή μου. Μου είχε πει κάποιος, όταν ήμουν 25 χρονών, ότι όποια ώρα της ημέρας σε βλέπω, είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Μου είχε κάνει πολύ εντύπωση αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Κι ένας σκηνοθέτης κάποτε μου είπε ότι όταν γελάω κι όταν είμαι σοβαρή είμαι σαν δύο διαφορετικές περσόνες».