Quantcast

Νατάσα Θεοδωρίδου για Ανδρέα Φουστάνο: «Τότε δεν χρειαζόμουν πλαστικές, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο» - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις πλαστικές επεμβάσεις, τον Γιώργο Θεοφάνους και το τραγούδι «Φεγγάρι» που έπαιξε σε τηλεοπτική διαφήμιση.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, η οποία προβλήθηκε στο «Πρωινό» η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε αρχικά: «Κατ' εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα, γιατί τα τραγούδια έχουν μια αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο».

«Το "Φεγγάρι" έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω κι αυτό ήταν το χειρότερο από όλα, γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο να την έχει «μεταμορφώσει» μέσα από πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια ανέφερε: «Αυτό ως έναν βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς, τότε είχα τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω πλαστικές επεμβάσεις. Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει, έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».