Quantcast

Νέος καβγάς Λιάγκα – Σκορδά on air: «Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου» - Βίντεο

Νέος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, στον τηλεοπτικό αέρα.

Αφορμή για τον νέο τσακωμό του πρώην ζευγαριού στάθηκε η συζήτηση για τον νέο αντιδημάρχου πολιτισμού του  Δήμο Θεσσαλονίκης,  Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου, λόγω των απόψεων του αναφορικά με τις εκτρώσεις, τη θρησκεία και τους ομοφιλόφυλους.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο με αμφιλεγόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του, στις οποίες σχολιάζει τους ομοφυλόφιλους, τη θρησκεία, τους αλλοδαπούς και τις εκτρώσεις και ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρέπει να πάρει θέση για τις απόψεις του κ. Θεοτοκάτου. «Το μεγαλύτερο ζητούμενο εδώ είναι η απουσία του υποτίθεται μοντέρνου  δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβα», είπε ο παρουσιαστής και αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

«Σε παρακαλώ. Ο άνθρωπος είναι, επειδή τον γνωρίζω… Τι σημαίνει του υποτιθέμενου;», είπε η παρουσιάστρια στον Γιώργο Λιάγκα με εκείνον να απαντά «μην με παρακαλείς καθόλου. Δεν θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου εδώ. Υποτιθέμενα είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να μην σύρεται δύο μέρες η ιστορία αυτή», εμφανώς εκνευρισμένος.

Δείτε εδώ το απόσπασμα της εκπομπής: