Νίκος Ψαρράς: Τι αποκάλυψε για τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Καφέ της Χαράς» - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», τη συνεργασία του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο «Καφέ της Χαράς».

«Μου είχαν κάνει πρόταση στην αρχή για ένα μεγαλύτερο ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά ήξερα ότι θα είχα πολλές πρόβες στον «Άμλετ» και δεν μπορούσα. Οπότε "ναυάγησε" η πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας χτύπησε ξανά το τηλέφωνο και ο Λευτέρης Χαρίτος μου είπε ότι έχει έναν ρόλο για μένα, που δεν μου πάει, αλλά που θα τον ιντρίγκαρε να τον παίξω», ανέφερε ο ηθοποιός.

"Διαβάζοντας τον ρόλο, κατάλαβα πως ο Σταμάτης είναι από αυτούς που δεν θέλει να έχει κανείς στην οικογένειά του και το περιβάλλον του. Είναι απ' αυτά τα ρεμάλια, τα ανεκδιήγητα, τα οποία μάς είναι πολύ γνώριμα, δυστυχώς", δήλωσε για τον ρόλο του Σταμάτη.

Ο Νίκος Ψάρρας αποκάλυψε πως ο ρόλος του Σταμάτη είναι για συγκεκριμένα επεισόδια, τονίζοντας πως τα δικά του γυρίσματα στη σειρά έχουν ολοκληρωθεί. "Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός έκανε ακόμη μία αποκάλυψη, καθώς δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμμετάσχει στο "Καφέ της Χαράς".

"Υπάρχει το ενδεχόμενο να είμαι στο Καφέ της Χαράς. Συζητάμε μήνες και αυτές τις μέρες είναι να δω τα σενάρια και να κλείσουμε 100%. Πολύ θέλω να είμαι, θα τα βρούμε. Θα κάνω ένα ρόλο που έρχεται στο χωριό και πάει στο Καφέ. Ο τύπος έχει πολλά κρυμμένα χαρτάκια. Εκεί τον αγαπάνε πολύ, δεν τον διώχνουν με τις πέτρες σαν το Διαφάνι", ανέφερε ο ηθοποιός.