Quantcast

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπόουι, Ντάνκαν, τιμά τον πατέρα του

Ο Ντάνκαν Τζόουνς θυμήθηκε τον αείμνηστο μπαμπά του Ντέιβιντ Μπόουι, του οποίου ο θάνατος πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Στα χρόνια που έχουν περάσει, ο Μπόουι και η κληρονομιά που άφησε κάθε άλλο παρά έχει ξεχαστεί, σχολίασε ο Τζόουνς σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημέρα θανάτου του πατέρα του, που ήταν στις 10 Ιανουαρίου.  

«Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που πέθανε ο μπαμπάς. Είμαστε όλοι λυπημένοι, αντιμετωπίζοντας το ο καθένας με το δικό του τρόπο. Αλλά είναι τόσο αξιοθαύμαστο και ευχάριστο που ο μπαμπάς εξακολουθεί να είναι τόσο ξεκάθαρα αγαπημένος από τόσους πολλούς. Ναι, τον χάσαμε... αλλά με τόσα πολλά "δικά του" στη δουλειά που έκανε, είναι σαφώς ακόμα εδώ».

Μετά από μια ιδιωτική μάχη με τον καρκίνο, ο εμβληματικός Βρετανός καλλιτέχνης πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2016, μόλις δύο ημέρες μετά τα 69α γενέθλιά του.

Η δημοσίευση του Τζόουνς συνοδεύτηκε με το εξώφυλλο από το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Μπόουι, «Blackstar», το οποίο κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου 2016, την ημέρα των γενεθλίων και δύο μέρες πριν πεθάνει.