Quantcast

Ο Κιάνου Ριβς επικροτείται από θαυμαστές για τον τρόπο που φωτογραφίζεται με γυναίκες

Ο Καναδός ηθοποιός και μουσικός Κιάνου Ριβς εκτός από σούπερσταρ του Χόλιγουντ θεωρείται πλέον και ειδικός στις φωτογραφίσεις με γυναίκες χωρίς να τις αγγίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του αλλά προσέχει πολύ και σε κάθε φωτογραφία, το χέρι του βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, αντί να το βάζει στη μέση ή την πλάτη τους.

Στις 9 Ιουνίου χρήστης των social media δημοσίευσε στο Twitter ένα κολάζ φωτογραφιών με τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε γυναίκες για να φωτογραφηθεί και παρατήρησε ότι ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς  “John Wick” στην πραγματικότητα δεν τις αγγίζει στην πλάτη ή στους ώμους όταν ποζάρει.

“Ζούμε στην εποχή του κινήματος #MeToo era και προσέχει να μην τοποθετεί το χέρι του εκεί όπου δεν είναι η θέση του” σχολιάζει δημοσίευμα του Zeit Magazin.

Σε αρκετές φωτογραφίες με θαυμάστριες φαίνεται απομονωμένος, έχει τα χέρια στις τσέπες, κρατά αποστάσεις, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πολλοί είναι οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τη στάση του ηθοποιού: “ Ένας πραγματικός κύριος” έγραψε χρήστης στο Facebook.