Quantcast

Ο Λάιονελ Ρίτσι συμβουλεύει τους νέους: Μην φοβάστε την αποτυχία

Να μη φοβούνται την αποτυχία συμβουλεύει ο Λάιονελ Ρίτσι τα παιδιά του, ο οποίος όταν τους μιλάει για τον καλλιτεχνικό χώρο δεν εξιδανικεύει την κατάσταση, αλλά τους λέει την αλήθεια.

Ο 70χρονος τραγουδιστής βρέθηκε σε μία εκδήλωση για το American Idol και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αυτό που λέει στους νέους είναι: «Σας εύχομαι πολλές αποτυχίες».

Μάλιστα όπως είπε όταν η 21χρονη κόρη του Σοφία του εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει τα βήματά του αυτός της είπε: «Είμαστε σε μια δουλειά, όπου το σημαντικό είναι το πώς ανακάμπτεις. "Ναι, ναι, ναι" δεν νιώθω ότι είναι κάτι φοβερό κάθε φορά που τρως ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Μπορεί να έχεις μία ευκαιρία παραπάνω επειδή προέρχεσαι από αυτή την οικογένεια, από την οποία όμως, περιμένουν κάτι περισσότερο».

Ο Λάιονελ είναι πατέρας επίσης, της 38χρονης Νικόλ και του 25χρονου Μάιλς και αφηγήθηκε ένα περιστατικό με την πρωτότοκη κόρη του.

«Όταν η Νικόλ ήταν περίπου 4 χρόνων πήγε σε ένα διαγωνισμό. Όταν ήταν να βγει στη σκηνή την προσφώνησαν λέγοντας: "Και τώρα θα δούμε την κόρη του Λάιονελ Ρίτσι" κι αυτή πάγωσε και μου είπε: "Μπαμπά δεν θέλω να είμαι εδώ". Θυμάμαι ότι ήταν μια τρομακτική στιγμή».

Ο Λάιονελ είπε ότι η συμβουλή που δίνει στα παιδιά του είναι να κάνουν το καλύτερο δυνατό, να τα δίνουν όλα στη σκηνή και να μην φοβούνται την αποτυχία.