Quantcast

Ο Μπιλ Μάρεϊ θα σύστηνε την Σελίνα Γκόμεζ στη μητέρα του, αν ζούσε

Ο ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ αρχικά θεώρησε ότι δεν θα συμπαθούσε τη Σελίνα Γκόμεζ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Dead Do not Die» με την 26χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια, δήλωσε στο περιοδικό People ότι υπέπεσε σε λάθος εκτίμηση.

Στο περιθώριο της πρεμιέρας της ταινίας σε σκηνοθεσία Τζιμ Τζάρμους, στη Νέα Υόρκη, ο 68χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Έμαθα ότι μου αρέσει. Έμαθα ότι, ανεξάρτητα από την προκατάληψη που είχα για κάποια που έχει 55 εκατομμύρια, δισεκατομμύρια ακόλουθους, μπορεί να είναι διαφορετική απ΄ ότι πίστευα».

«Την απολαμβάνω πάρα πολύ. Μου αρέσει πολύ» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Μπιλ Μάρεϊ πρόσθεσε ότι απόλαυσε τόσο πολύ που γνώρισε την Γκόμεζ, ώστε αν την είχε συναντήσει χρόνια πριν, θα την είχε συστήσει στη μητέρα του, η οποία απεβίωσε το 1988.

«Αν η μητέρα μου ήταν εν ζωή θα την πήγαινα στο σπίτι της», αστειεύτηκε ο Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος στη συνέχεια είπε πως θα γινόταν οι συστάσεις. “Μητέρα. Θέλω να γνωρίσεις τη Σελίνα"» θα έλεγε.

Ο Μπιλ Μάρεϊ μίλησε πολύ θετικά για τη Γκόμεζ και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου η ταινία του έκανε πρεμιέρα.

«Μου αρέσει πολύ» είχε δηλώσει στο Vanity Fair. « Η Γκόμεζ μου αρέσει πολύ. Είναι ασυνήθιστα φωτεινή. Είναι ωραία και είναι φυσική».