Quantcast

Ο Τρέβορ Νόα εξηγεί γιατί το 2020 ήταν για αυτόν η πιο απελευθερωτική χρονιά

Ο παρουσιαστής του «The Daily Show» βλέπει τη θετική πλευρά μιας πολύ δύσκολης χρονιάς.

Ο Τρέβορ Νόα είναι ένας από τους τρεις σταρ που φωτογραφήθηκε για τα εξώφυλλα του ετήσιου τεύχους «Men of the Year» (Άνδρας της Χρονιάς) του περιοδικού GQ, μαζί με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Megan Thee Stallion.

Στη συνέντευξή του ο κωμικός, ηθοποιός, πολιτικός σχολιαστής, παρουσιαστής τηλεοπτικών σόου και συγγραφέας συζητά για την πανδημία, την πολιτική πόλωση στην Αμερική και τους δικούς του αγώνες με την κατάθλιψη.

«Για μένα, αυτή ήταν μία από τις πιο απελευθερωτικές χρονιές πνευματικά και συναισθηματικά, γιατί με απελευθέρωσε από πολλές ιδεολογικές δομές και σταθερές που είχα δημιουργήσει για τον εαυτό μου» λέει ο Νόα. «Για μένα, ο κορονοϊός, αν το κοιτάξεις αντικειμενικά, έχει αφαιρέσει πολλές ανοησίες» σημειώνει.

Μιλώντας για την προσέγγισή του στην πολιτική κωμωδία ως οικοδεσπότης του «The Daily Show», ο Νόα λέει: «Το ένστικτό μου ως άτομο ήταν πάντα να προσπαθώ να μεταφράσω αυτά που λένε οι άνθρωποι ο ένας στον άλλο. Αυτό που έχω μάθει στην Αμερική είναι ότι στους ανθρώπους δεν αρέσουν η πολυπλοκότητα και η ακαταστασία των διαφοροποιήσεων".

Αυτό που κάνω στην εκπομπή είναι, απλώς λέω την αλήθεια μου και απευθύνω έκκληση στους συνανθρώπους μου και τονίζω: «Πολλά πράγματα που θα αντιμετωπίσουμε στον κόσμο είναι ακατάστατα και περίπλοκα» αναφέρει.

«Για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, νομίζω ότι η ιδέα ήταν: ο κορονοϊός είναι πραγματικός, αλλά πώς τον αντιμετωπίζουμε; Στην Αμερική, από την αρχή, η άποψη ήταν: «Ή είναι ανοησίες, ή είναι πολύ αληθινό» προσθέτει

«Ήταν πολύ ενδιαφέρον να ζούμε με αυτό στην Αμερική... Το γεγονός ότι δεν μπορούμε καν να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα είναι πολύ παράξενο» υπογραμμίζει.

Ο Τρέβορ Νόα μιλά επίσης για την κατάθλιψη και πώς το «The Daily Show» τον βοήθησε προσφέροντας του μια πολύ απαραίτητη ρουτίνα.

«Μερικές φορές ξυπνάς και λες: Δεν θέλω να το κάνω σήμερα. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες που μου έδωσε το " The Daily Show ". Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την κατάθλιψη είναι οι αποστολές ρουτίνας προσανατολισμένες στον στόχο. Κάθε μέρα πρέπει να κάνω μια εκπομπή. Κάθε μέρα πρέπει να τελειώνω το σόου. Κάθε μέρα πρέπει να φεύγω από το σόου » εξηγεί. «Δεν θέλω να είμαι ο σκληρότερα εργαζόμενος άνθρωπος στο Χόλιγουντ. Δεν θέλω να είμαι στη λίστα του Forbes. Δεν θέλω να συμμετέχω σε κανένα από αυτά. Στη λίστα πιο Ευτυχισμένων του Forbes - βάλτε με εκεί αν υπάρχει κάτι τέτοιο» αναφέρει.