Παπαρίζου για τα περιστατικά κακοποίησης: Στεναχωριέμαι - Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα περιστατικά κακοποίησης, που αποκαλύπτονται τον τελευταίο καιρό.

"Δεν θα έλεγα ότι μου έχει συμβεί με αυτόν τον τρόπο, βασανιστικό για μένα, την ηθική μου, την προσωπικότητα μου και τη ψυχή. Σίγουρα πάνω στη δουλειά έχει πει κάποιος κάτι, αλλά έχει λυθεί την επόμενη ημέρα. Έχει συμβεί κάτι, αλλά ήταν η κακιά στιγμή, και δεν ξανασυνέβη ποτέ" ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Και συνέχισε: "Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Σε όλους τους χώρους. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα. Δεν μου έχει συμβεί. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και ο χαρακτήρας μου. Εγώ από πολύ νέα είμαι «sex humorist». Κάνω πλάκα, αστειεύομαι αλλά ο κόσμος το καταλαβαίνει".

"Εγώ από πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες που ήταν δίπλα μου, ήταν ότι πάντα με προστάτευαν" ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

"Δυστυχώς η κακοποίηση -μπορεί να μιλάμε εμείς- ότι είναι έξω στην κοινωνία, αλλά για τους ανθρώπους που την περνάνε είναι η ίδια, δυσκολεύεται και ασχημαίνει πολύ η ζωή τους. Το λέω εγώ που όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού, μία συμμαθήτριά μου την είχε βιάσει ένας άνθρωπος" κατέληξε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: