Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Παρέδωσαν τα κλειδιά του Φρόγκμορ Κότατζ σε νέο... ένοικο

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία, τουλάχιστον όχι σύντομα και σίγουρα όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη νύχτα άδειασαν το Φρόγκμορ Κότατζ και πλέον περιμένουν να μεταφερθούν στην έπαυλή τους στην Καλιφόρνια τα έπιπλά τους. Πλέον παρέδωσαν τα έπιπλα της ανακαινισμένης κατοικίας τους στην πριγκίπισσα Ευγενία, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Τζακ Μπούσμπανκ. Φέρεται το ζευγάρι να έχει ήδη μετακομίσει εδώ και δύο εβδομάδες στην έπαυλη με τις πέντε κρεβατοκάμαρες στην έκταση του Ουίνδσορ, σύμφωνα με τη Sun. Η πριγκίπισσα Ευγενία, που παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 και είναι ξαδέρφη του Χάρι, περιμένει το πρώτο της παιδί λίγο μετά την Πρωτοχρονιά και έχει πει ότι είναι πολύ χαρούμενη που ζει πλέον στο Φρόγκμορ Κότατζ.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι δαπάνησε 2,4 εκατ. λίρες για την ανακαίνιση της οικίας, ένα υπερβολικό ποσό που επιβάρυνε τους Βρετανούς φορολογουμένους και είχε προκαλέσει φοβερή πολεμική κατά της Μέγκαν για τα ακριβά γούστα της. Ιδίως όταν Χάρι και Μέγκαν αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα τον Μάρτιο. Ωστόσο, μετά το πανάκριβο συμβόλαιο με το Netflix, οι Σάσεξ αποζημίωσαν τους Βρετανούς φορολογουμένους επιστρέφοντας ολόκληρο το ποσό τον Σεπτέμβριο. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν αν η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός τους θα πληρώνουν ενοίκιο ή πόσο θα διαρκέσει η συμφωνία. "Το Φρόγκμορ Κότατζ είναι η ιδιωτική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και έτσι κάθε συνεννόηση είναι ιδιωτικό τους ζήτημα".