Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω εμβόλιο» - Βίντεο

Παρά το γεγονός ότι ο Στάθης Αγγελόπουλος νόσησε από κορωνοϊό, ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο. 

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορωνοϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στάθης Αγγελόπουλος. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να περάσει πολλές μέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και δήλωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο.

«Μπήκα στην κλινική στις 19 Ιουλίου, έμεινα 13 μέρες στη ΜΕΘ πέρασα πάρα πάρα πολύ δύσκολα, ήμουν από τους τυχερούς. Ο κορωνοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις, αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.»

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Εμείς βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Πώς είναι δυνατόν να λεγόμαστε αρνητές και αντιεμβολιαστές; Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια», ανέφερε. 

«Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά δεν θα μπορώ να μπαίνω, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά».