Quantcast

Τέλος στην αναμονή: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ επισκέφθηκαν τον νεογέννητο ανιψιό τους

Τέλος στη φημολογία για κόντρα ανάμεσα στα πριγκιπικά ζευγάρια έθεσε η επίσκεψη των Κέμπριτζ στους Σάσεξ και την πρώτη συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τον νεογέννητο ανιψιό τους Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ.

Αν και η επίσκεψη στο Φρόγκμορ Κότατζ ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, υπήρχαν φήμες ότι αυτή η πολυαναμενόμενη συνάντηση θα γινόταν τελικά την Πέμπτη. Ωστόσο, το πριγκιπικό ζεύγος πέρασε σήμερα το κατώφλι της έπαυλης όπου διαμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ με τον νεογέννητο γιο τους, σύμφωνα με την Daily Mail. Οι πηγές ανέφεραν ότι η συνάντηση θα ήταν ιδιωτικού χαρακτήρα. Ήδη το βρέφος έχει γνωρίσει την προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και τον προ-πάππου του πρίγκιπα Φίλιππο όπως και την αδερφή της γιαγιάς του, Λέιντι Τζέιν Φέλοουες.

Μέσα στην εβδομάδα, τον μικρούλη αναμένεται να γνωρίσουν ο παππούς του πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα.

Έως σήμερα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν πολύ έντονο πρόγραμμα και πριγκιπικές υποχρεώσεις που τους εμπόδιζαν να επισκεφθούν τον νεογέννητο Άρτσι, ενώ και οι γονείς του είχαν ζητήσει να τους επιτρέψουν κάποιες ημέρες να προσαρμοστούν με το μωρό τους.