Θεσσαλονίκη: Τα φώτα άναψαν για τον Μπαντέρας – Οι πρώτες σκηνές του βραδινού γυρίσματος - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ήδη οι πρώτες σκηνές τραβήχτηκαν στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στη Μίκρα, όπου στήθηκε ένα γήπεδο γκολφ. 

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων επιστρατεύτηκε ένα παλιό αυτοκίνητο αμερικανικού τύπου, ενώ μια υδροφόρα έβρεχε το έδαφος καθώς παρά την υψηλή θερμοκρασία οι παραγωγοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν πλάνα υπό βροχή.

Το πολυάριθμο συνεργείο βρίσκεται από νωρίς στη Μίκρα προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες.

Ήδη όπως μπορείτε να διακρίνετε στις εικόνες του Grtimes, ο μεγάλος χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται στο χώρο του γυρίσματος, όπου ο σκηνοθέτης της ταινίας Richard Hughes θα δώσει το σήμα “action” για να βάλουν μπρος οι κάμερες.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός έφτασε στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτικό τζετ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια δημόσια εμφάνιση. Στο “The Enforcer”, όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να κλείσουν δρόμοι και θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ακόμα και σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης.