Quantcast

Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Το χρονικό της κρίσης και οι κινήσεις της λαμπερής παρουσιάστριας Κ. Καινούργιου και του εφοπλιστή Φ. Τσαγκρίδη που επιβεβαιώνουν τον φημολογούμενο χωρισμό.

Eπί δυόμισι χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Εχει περάσει, όμως, ένας μήνας από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη πως οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια φέρεται ότι είναι έξαλλη με τη δημοσιοποίηση της κρίσης στη σχέση της και παραμένει αποφασισμένη να μην κάνει καμία σχετική δήλωση. Μια στάση που ίσως υποδηλώνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Από την άλλη, τόσο το περιβάλλον της όσο και η καθημερινότητά της επιβεβαιώνουν την κρίση στη σχέση της. Πρόσφατα, η Κατερίνα ταξίδεψε στο Παρίσι με τις συνεργάτιδές της συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Αντίστοιχα, λίγο καιρό πριν, ο Φ. Τσαγκρίδης βρέθηκε για αρκετές ημέρες στην Κοπεγχάγη, χωρίς τη συντροφιά της Κατερίνας.

Την περασμένη Κυριακή, ο Φίλιππος είχε την ονομαστική του γιορτή και η Κατερίνα δεν του ευχήθηκε δημόσια, όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες, συναντήθηκαν σε εστιατόριο στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου βρέθηκαν σε διαφορετικές παρέες, κάτι που επιβεβαιώνει την κρίση στη σχέση τους. Το εντυπωσιακό είναι ότι, αν και θα περίμενε κανείς να επικρατεί ένα αμήχανο κλίμα μεταξύ τους, εκείνοι συνομίλησαν για λίγο και έπειτα επέστρεψαν ο καθένας στην παρέα του. Ηταν χαμογελαστοί και αδιαφορούσαν για τα δεκάδες αδιάκριτα βλέμματα που «καρφώθηκαν» πάνω τους.

Η έντονη φημολογία περί χωρισμού ενισχύθηκε και από τα υπονοούμενα του καλού φίλου της παρουσιάστριας Νίκου Κοκλώνη στο πλατό του «J2US», που ανέφερε ότι «έτσι είναι οι σχέσεις, έχουν τα up και τα down τους. Τσακώνεσαι, τα ξαναβρίσκεις. Αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι», αλλά και από τα δικά της σχόλια στον «αέρα» της εκπομπής της, όπου έχει αποφύγει να απαντήσει ευθέως όσες φορές έχει ερωτηθεί, παραμένοντας διακριτική και προσεκτική σε ό,τι λέει.

Η είδηση για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι δεν επιβεβαιώνεται. Εξάλλου, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Φίλιππος είναι δύο άνθρωποι με φοβερή επικοινωνία. Μπορεί να υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ τους, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει την έκβαση της κρίσης.

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο πατρικό της, από το οποίο δεν έφυγε ουσιαστικά ποτέ, αφού απλώς για μεγάλα διαστήματα έμενε με τον Φίλιππο στο Κολωνάκι.

Οταν η Κατερίνα στην πρεμιέρα της εκπομπής της αγκάλιαζε την ανθοδέσμη που της έστειλε ο αγαπημένος και εξομολογείτο τον έρωτά της για εκείνον, κανείς δεν φανταζόταν ότι η σχέση τους θα αντιμετώπιζε προβλήματα. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει. Εξάλλου, όλοι οι παθιασμένοι έρωτες περνούν περιόδους επαναπροσδιορισμού. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της σχέσης τους. Το σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη «Κατ Κεν» είναι μια γυναίκα δυναμική, που δεν βάζει νερό στο κρασί της και δεν συμβιβάζεται με μετριότητες στην προσωπική της ζωή.