Quantcast

Το Claridge’s Hotel και ο Πολ Μέσκαλ στο νέο μουσικό βίντεο των Rolling Stones

Οι Rolling Stones επινόησαν έναν εφευρετικό τρόπο για να κινηματογραφήσουν το μουσικό βίντεο για το μέχρι πρόσφατα ακυκλοφόρητο κομμάτι τους «Scarlet».

Το βίντεο, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου, γυρίστηκε στο Claridge's, ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία του Λονδίνου με πρωταγωνιστή τον Ιρλανδό ηθοποιό, Πολ Μέσκαλ, γνωστό από τη σειρά «Normal People».

Επειδή το Claridge's ήταν προσωρινά κλειστό την περίοδο των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας της COVID-19, ο ηθοποιός είχε ελεύθερη πρόσβαση στο άδειο ξενοδοχείο, στο οποίο έχουν συνδυαστεί κλασικά και art deco σχεδιαστικά στοιχεία, όπως περίτεχνες γύψινες διακοσμήσεις και φουαγιέ που δημιουργήθηκε από τον Thierry Despont το 1996, εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του '20 και του '30.

Ίσως μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές του μουσικού βίντεο είναι όταν ο πρωταγωνιστής του «Normal People» κατεβαίνει χορεύοντας την εμβληματική μεγάλη σκάλα του ξενοδοχείου. Οι Όντρεϊ Χέπμπορν, Μπινγκ Κρόσμπι, Τζάκι Ωνάση, Κέιτ Μος, αλλά και η βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι μερικές από τις διάσημες προσωπικότητες που ανέβηκαν και κατέβηκαν τα σκαλιά του ξενοδοχείου.