Quantcast

Τζέισον Μομόα: Απολογήθηκε για τις φωτογραφίες μέσα στην «Καπέλα Σιστίνα»

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στα social media μία σειρά φωτογραφιών με τον ίδιο στον ναό, αλλά και μερικά στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες που τον στολίζουν, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται αυστηρά στους επισκέπτες να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. 

Σίγουρα όταν ο Τζέισον Μομόα αποφάσιζε να φωτογραφηθεί μέσα στο παρεκκλήσι του Αποστολικού Παλατιού, «Καπέλα Σιστίνα», που βρίσκεται στην επίσημη κατοικία του Πάπα στο Βατικανό, δεν θα περίμενε τέτοιες αντιδράσεις.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στα social media μία σειρά φωτογραφιών με τον ίδιο στον ναό, αλλά και μερικά στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες που τον στολίζουν, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται αυστηρά στους επισκέπτες να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο μέσα στον ναό. 

«Σ' αγαπώ Ιταλία. Πόσο πιο όμορφα να ξεκινήσεις τη μέρα σου από το να απολαύσεις τη Ρώμη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Εκτός από θετικές αντιδράσεις, υπάρξαν και κάποιες άλλες με τις οποίες τον κατέκριναν:

«Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες εκεί μέσα, αλλά οι celebrities μπορούν. Δεν έχω τίποτα εναντίον του Μομόα (τον θαυμάζω μάλιστα), αλλά αυτό είναι άδικο», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του.

Βλέποντας αυτές τις αντιδράσεις, ο Τζέισον Μομόα θέλησε να απολογηθεί στο κοινό του και το έκανε με ένα βίντεο.

«Αν νιώσατε ότι δεν σέβομαι τον πολιτισμό σας, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Ήρθα εδώ όταν ήμουν 19 ή 20 ετών για να ζήσω τη μαγεία της Καπέλα Σιστίνα. Πάντα το ήθελα και τώρα που το μπορώ, έφερα εδώ τους φίλους μου, γιατί είχαμε μόλις λίγες ημέρες άδεια να απολαύσουμε αυτά τα μέρη. Στη συνέχεια, κάποιοι άνθρωποι θέλησαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου, γεγονός που μου φάνηκε περίεργο. Έρχεσαι στο Βατικανό και παρά την έκπληξη που σου προκαλεί, εσύ θες να βγάλεις φωτογραφία μαζί μου; Σέβομαι πολύ τον χώρο αυτό και ζήτησα άδεια, νόμιζα ότι αυτό θα ήταν εντάξει. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνω κάτι που φανερώνει ασέβεια για την κουλτούρα του άλλου. Αν το έκανα όμως, ζητώ συγγνώμη. Δεν ήταν η πρόθεσή μου αυτή. Πλήρωσα για να ζήσω αυτή τη στιγμή κι έκανα μια γενναία δωρεά στην εκκλησία. Σας αγαπώ και συγγνώμη, αν πρόσβαλα κάποιον», είπε στο μήνυμά του.

Υπενθυμίζεται πως ο Τζέισον Μόμοα βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ιταλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Fast X». Πρόκειται για την 10η ταινία του franchise «Fast & Furious».