Quantcast

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Λιγνάδης και Φιλιππίδης είναι άνανδρα σκουλήκια»

«Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους» δήλωσε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

«Καταπέλτης» ο Τζώνυ Θεοδωρίδης για τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιπππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις στο θέατρο σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ενώ απάντησε στο πώς αντέδρασε όταν άκουσε ότι ο Λιγνάδης κι ο Φιλιππίδης κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

«Ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης για μένα προσωπικά είναι σκουλήκια και μάλιστα άνανδρα. Δεν γουστάρω να μιλάω καθόλου για ''αποκόμματα εφημερίδων'' όπως και αυτοί οι δύο αλλά για οποιονδήποτε κάνει χρήση βίας σε άλλους ανθρώπους. Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι πέρασε κάθε γυναίκα ή άντρας στα χέρια τους. Λυπάμαι μόνο γιατί όλοι μίλησαν τόσο αργά», απάντησε χαρακτηριστικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μιλώντας στην Espresso. 

Yπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Φεβρουάριο στις φυλακές της Τρίπολης, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας στις 11 Φεβρουαρίου προκειμένου να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών. 

Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στις 18 Μαρτίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Η δίκη προσδιορίστηκε αφού τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου έκαναν δεκτή την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία οι καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος του κατηγορουμένου «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις οι οποίες, επιβεβαιώνονται και από τις μαρτυρικές καταθέσεις τρίτων προσώπων».