Τζώρτζης Μονογυιός: Η αποκάλυψη του Stan για τον απεγκλωβισμό της συζύγου στο τροχαίο δυστύχημα - Βίντεο

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του τραγουδιστή. 

Ο Stan, αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης και κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού, εξέφρασε το σοκ που βίωσε, και μίλησε για τις τραυματικές στιγμές που έζησε και το πώς βοήθησε στο να απεγκλωβιστεί η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογιού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα;», ο Stan δήλωσε:

«Ήμουν στο ρεύμα προς Βάρης – Κορωπίου και ξαφνικά είδα αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι λογικά, και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Με το που το είδα έφυγα από τη λωρίδα μου και πάρκαρα το αυτοκίνητό μου. Αμέσως, βγήκα από το αμάξι έντρομος και πήγα κατευθείαν στο φλεγόμενο αμάξι. Αυτό ξαφνικά σε 2- 3 δευτερόλεπτα πήρε φωτιά. Άνοιξα την πόρτα και τράβηξα έξω την κοπέλα, είδα ότι είχε τις αισθήσεις της, το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Την ξάπλωσα στο έδαφος την ρώτησα αν είναι καλά, και μου είπε ότι πονάει. Δεν ισχύει ότι η κοπέλα βγήκε στο δρόμο τρέχοντας, αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ήταν εκεί και δύο παλικάρια, λογικά φίλοι του, οι οποίοι είχαν απεγκλωβίσει το παλικάρι και του έκαναν μαλάξεις στο στήθος, φαινόταν πως δεν ήταν καθόλου καλά» 

«Δεν παρατήρησα αρχικά τη Ferrari, παρατήρησα ότι ένας άνθρωπος έχασε τον έλεγχο με το αμάξι του, και έπεσε στο δέντρο. Το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα» ανέφερε, και κατέληξε:

«Είμαι στη διάθεση των Αρχών για να καταθέσω».

Δείτε το βίντεο:

Ο Stan είχε αποκαλύψει πως είδε με τα μάτια του τις σκηνές με τη φλεγόμενη Ferrari από το φρικτό τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού. 

«Αυτό που έζησα χθες βράδυ στην παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.