Quantcast

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο «The 2Night Show»: Ξέρω περιπτώσεις γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση από συντρόφους τους

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που πρωταγωνίστησε ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός». 

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την ιστορία του «Σασμού» και τόνισε ότι αυτό που της αρέσει είναι ότι έχει στοιχεία που θυμίζουν την απαγορευμένη αγάπη Ρωμαίου και Ιουλιέτας, ενώ είπε ότι η σειρά έχει τη βασική ιστορία από το ομώνυμο μυθιστόρημα αλλά έχει και αρκετές διαφορές.

Για τη συνέχεια της σειράς, είπε ότι θα γίνουν και άλλα δραματικά γεγονότα αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Παράλληλα αποκάλυψε γιατί γελάει στις δραματικές σκηνές. Όσο πιο δραματικές είναι οι σκηνές τόσο πιο πολύ γελάει, όπως επισημαίνει είναι ένας τρόπος να ξορκίσει την ακραία δραματική ατμόσφαιρα της ιστορίας, είναι η άμυνά της.  

Επίσης αποκάλυψε ότι θα παίξει κωμωδία στο θέατρο με σκηνοθέτη τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο Θέατρο Ρεξ - Εθνικό και πρόκειται για το έργο «Η κωμωδία του Αυτόχειρα», του Νικολάι Έρντμαν, που θα ανέβει από τον Μάρτιο μέχρι το Πάσχα.

Ακόμα μίλησε για τα γούρια της σε κάθε παράσταση, που είναι μια φωτογραφία της μαμάς της και ένα συγκεκριμένο άρωμα και επεσήμανε ότι στο θέατρο νιώθει «πιο στο σπίτι της»

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι έχει δύο επίθετα, εξήγησε ότι το Φαμέλη είναι της μητέρας της και το Χειλά του πατέρα της. Το επίθετο της μητέρας το πρόσθεσε όταν την έχασε. 

Στη συνέχεια, μίλησε για το video «Μη με αφήσεις ποτέ», για τις γυναικοκτονίες, στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο και έγινε viral. Όπως είπε ήταν πολύ «συμπυκνωμένη» και δυνατή ταινία. «Το βιώσαμε πολύ έντονα, πάθαμε σοκ στα γυρίσματα, ο Έκτορας μετά από κάθε βίαιη σκηνή με αγκάλιαζε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα αποκάλυψε ότι γνωρίζει περιπτώσεις γυναικών που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από συντρόφους τους και υπενθύμισε ότι μετά την ταινία έγιναν και άλλες γυναικοκτονίες.

Πριν από όλα αυτά έκανε μια σύντομη βόλτα από τον μικρό Σπύρο Ντούγια και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.