Άγριες Μέλισσες: Ακύλας - Ελένη σε «πόλεμο» - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη μια συγκλονιστική σκηνή  της σειράς «Άγριες Μέλισσες», προβλήθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό», την Τετάρτη.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 22:00, στον ΑΝΤ1, η Ελένη και ο Ακύλας έχουν έναν έντονο διάλογο, χωρίς περιστροφές, μέσα στο σπίτι του Δούκα Σεβαστού.

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό απόσπασμα από τις «Άγριες Μέλισσες» που μετέδωσε «Το Πρωινό»:

Τι θα δούμε απόψε στις 22:00 στον ΑΝΤ1

Η κατάθεση της Ασπασίας και του αστυνόμου Σπανού, στριμώχνει τον Δούκα κι εμπλέκει τους Άβαντες. Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων. Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση που του προτείνει;

Ο Πέτρος, με τη βοήθεια της Ασημίνας, μοιράζει παράνομες εφημερίδες όταν αναγκάζονται να κρυφτούν στο μαγαζί του Νικηφόρου για να διαφύγουν απ’ την αστυνομία. Θα συλληφθούν; Η Ζωή υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ήρθαν στο Διαφάνι, ενώ η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η Αιμιλία μοιράζει τιμωρίες στα παιδιά, προκαλώντας αναταραχή στις μανάδες τους, κι έρχεται σε σύγκρουση με την αδελφή της, Ζωή. Ο Ζάχος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο χωριό και να πείσει την Ελένη για τις ειλικρινείς προθέσεις του, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά, αλλά εκεί θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Κορίνα υποψιάζεται πως ο Μελέτης κάτι της κρύβει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποφασίζει να το ανακαλύψει.