Quantcast

Αιμίλιος Χειλάκης: «Συνάδελφος είπε να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες» - BINTEO

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης το απόγευμα της Κυριακής

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες», ενώ αποκάλυψε πως συνάδελφος του είχε πει να μην τον καλέσουν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι».

«Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων» πρόσθεσε με σαφήνεια ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.

Παράλληλα, όταν δέχθηκε την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Αιμίλιος Χειλάκης πρόδωσε πως «είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, «σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου». Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ».