Βισκαδουράκης για Σερβετάλη: «Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο, να τον προστατεύσουμε» - ΒΙΝΤΕΟ

Στην παρέα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος μίλησε σχετικά με το σάλο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», υποστηρίζοντας ότι δε θέλει να συμμετέχει στο διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Σημειώνεται ότι οι  συντελεστές της παράστασης συναντήθηκαν την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά τις προγραμματισμένες παραστάσεις.

«Ο Σερβετάλης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για εμένα, μεγάλος ηθοποιός, μεγάλος καλλιτέχνης. Είναι αυτόφωτος ηθοποιός, τραβάει δική του πορεία. Κακώς δίχασε η απόφασή του να αποχωρήσει. Γνωρίζω ότι ο άνθρωπος το είχε πει από το καλοκαίρι, ότι θα αποχωρούσε αν άλλαζαν οι συνθήκες. Στην παράσταση αυτή όλοι πήγαιναν να δουν τον κ. Σερβετάλη. Δεν ξέρω γιατί έπεσαν οι συνάδελφοι πάνω του. Εγώ έχω φύγει από δουλειά, με έχουν διώξει από δουλειά, παραστάσεις κατεβαίνουν. Αυτά γίνονται στη δουλειά», σχολίασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Τον έχω παρακαλέσει πολλές φορές να είμαι κοντά του. Του το έχω δηλώσει ότι είμαι θαυμαστής του. Αν ήμουν στην παράσταση, θα σεβόμουν την άποψή του, και θα ρωτούσα τον παραγωγό τι θα γίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί. Ο Σερβετάλης είναι μια κατηγορία από μόνος του, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Το μόνο λάθος του είναι για το εμβόλιο. Είναι ένα σπουδαίο κομμάτι στο ελληνικό θέατρο ο κ. Σερβετάλης. Να τον προστατεύσουμε», πρόσθεσε ο ίδιος.