Quantcast

«Black Widow»: Η υπερηρωική περιπέτεια με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον

Μετά την ανακοίνωση πως το «Black Widow» με την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) μετακομίζει σε υβριδικό πλάνο κυκλοφορίας υποστηρίζοντας τόσο τις αίθουσες όσο και το Disney Plus, η Marvel Studios προσπαθεί να επαναπροωθήσει την ταινία.

Ενόψει της πρεμιέρας του τον Ιούλιο, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο κλιπ με απόσπασμα από τη σόλο περιπέτεια της Natasha Romanoff, η οποία αναμένεται να αποκαλύψει πολλά για το παρελθόν της.

Σε αυτό η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) μαζί με την Yelena Belova της Φλόρενς Πιου (Florence Pugh) βρίσκονται στο κατώφλι του Taskmaster, που τις καταδιώκει μανιωδώς σε μια σκηνή που κόβει την ανάσα.

 

Η υπερηρωική περιπέτεια της Κέιτ Σόρτλαντ με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον διαδραματίζεται στο χρονικό κενό των δύο ετών ανάμεσα στα γεγονότα του «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος» και του «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας» της σειράς των Avengers. Η Νατάσα Ρομανόφ ή αλλιώς Μαύρη Χήρα πηγαίνει στη Βουδαπέστη καθώς την κυνηγά η αμερικανική κυβέρνηση. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τον διαβολικό «Taskmaster».

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: David Harbour ως Red Guardian, Rachel Weisz ως Melina Vostokoff, καθώς και οι O-T Fagbenle, William Hurt και Ray Winstone. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Cate Shortland γνωστή για τη δουλειά της στα «Lore» και «Berlin Syndrome», σε σενάριο του Eric Pearson.