Δείτε την Κασέτα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου για τον Μελωδία 99.2!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις ΚΑΣΕΤΕΣ που έφτιαξαν, σε μια μοναδική συναυλία αποκλειστικά για τον Μελωδία 99.2.

Στην τρίτη Κασέτα του Μελωδία την Τρίτη 12 Μαρτίου, οικοδεσπότες οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου

Κάθε μήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου και με αφορμή τις χειμερινές εμφανίσεις τους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο που ολοκληρώνονται σε λίγες εβδομάδες, οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου πάτησαν το rec και παρουσίασαν ζωντανά τη δική τους Κασέτα.

Ανέβηκαν στο live stage του Μελωδία και, μπροστά σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, έφτιαξαν ένα mixtape, ειδικά αφιερωμένο σε όλους εσάς.

Παρουσιαστής ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Δείτε ολόκληρη την Κασέτα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, και γραφτείτε στο επίσημο  κανάλι του Μελωδία 99.2 στο YouTube για να παρακολουθήσετε ολόκληρες τις Κασέτες του Μελωδία!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και γραφτείτε στο επίσημο κανάλι του Μελωδία 99.2 στο YouTube.