Quantcast

«Είστε απλά γελοίος»: Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στη σπόντα δικηγόρου για τις πλαστικές - Βίντεο

Ένταση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μεταξύ της παρουσιάστριας και του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου. 

Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος  Ανδρέας Θεοδωρόπουλος με σκοπό να αναφερθεί στους πελάτες που εκπροσωπεί και οι οποίοι φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Ωστόσο, ο κ. Θεοδωρόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να «επιτεθεί» στην παρουσιάστρια.

«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, με την παρουσιάστρια να του λέει: «Τότε γιατί βγήκατε σήμερα;».

«Είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιόν σας, όχι πλαστικό. Καλή σας μέρα», της είπε κι έκλεισε τη γραμμή.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Να απαντήσω, να απαντήσω. Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να χτυπάει ένας άνδρας σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά, γελάω. Είστε απλά γελοίος. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στους αρχισυντάκτες: «Γιάννη, Κατερίνα, δεσμεύεστε;».

«Αν είναι να πει για μένα, μακάρι να έκανε κι εκείνος καμιά πλαστική. Σε τέτοιους δικηγόρους δεν έχω κανέναν σεβασμό. Σε έναν πλαστικό μπορεί να είχα μεγαλύτερο σεβασμό», είπε κλείνοντας.