Quantcast

Ενταση στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: Δεν τους άφηναν να πάνε σε break - Εφυγαν οι παρουσιαστές - ΒΙΝΤΕΟ

Ενταση επικράτησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με «πρωταγωνιστές» τον Δημήτρη Χατζησωκράτη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Βασίλη Ντούμα, τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε για την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομία ότι «αν ήμουν φοιτητής και έβλεπα αστυνομία στον χώρο θα αντιδρούσα κι εγώ».

«Δηλαδή η παρουσία της αστυνομίας έξω από το σπίτι σας, σας ενοχλεί;» τον ρώτησε ο Βασίλης Ντούμας με τον Δημήτρη Χατζησωκράτη να απαντά «έξω απο το σπίτι μου να είναι, εκεί μέσα να μην είναι» και τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών να επιμένει «σας ενοχλεί έξω από τα διδακτήρια;».

«Κλείνουμε εδώ, δεν έχουμε άλλο χρόνο» προσπάθησαν να βάλουν τέλος στην ένταση οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη, οι οποίοι σηκώθηκαν και οι τρεις για να αλλάξουν ενότητα.

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης συνέχισε να μιλάει παρά την ενημέρωση από τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ ότι «δεν έχετε μικρόφωνο, δεν ακούγεστε».