Quantcast

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες...» - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε η Ελένη Μενεγάκη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει μία παύση από την τηλεόραση, στα συναισθήματά της κατά την τελευταία της εκπομπή στον Alpha αλλά και στις σκέψεις της το διάστημα που έμεινε στο σπίτι της.

“Τον μόνο προγραμματισμό που είχα κάνει είναι ότι αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε, αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Το μόνο που σίγουρα ήξερα είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ήμουνα σπίτι μου”, ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της συνέντευξη έπειτα από επτά χρόνια.

“Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο, την 1η Ιουλίου, είχα όλη τη συγκίνηση του ‘γειά σας’ αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια” σημείωσε και πρόσθεσε: “Αισθανόμουν πως κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε”.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μάλιστα πως σε όλες τις κλήσεις που δέχτηκε στη συνέχεια για επαγγελματικούς λόγους δεν άφησε κανένα “παραθυράκι” απαντώντας σε όλους “ό,τι ακούσατε είναι αλήθεια”.

“Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και θεωρώ ότι είναι ένα βαρύ φορτίο για αυτόν που του την φοράνε” σχολίασε η παρουσιάτρια σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου την οποία πολλοί αποκαλούν “Μενεγάκη της Κρήτης”.

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως δεν της πέρασε ποτέ από το μυαλό η διαδρομή που θα ακολουθούσε. “Ούτε μου περνούσε από το μυαλό, δεν είχα σκεφτεί ποτέ τέτοια διαδρομή” τόνισε λέγοντας πως ο “Πρωινός Καφές” ήταν κάτι πολύ βαρύ και δύσκολο για ένα κορίτσι άπειρο που ήταν τότε η ίδια.

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί δεν απαντά ποτέ στα δημοσιεύματα που την αφορούν ενώ μίλησε και για το κίνημα #MeToo.