Quantcast

Η Έλλη Κοκκίνου στον LOVE 97,5

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στην παρέα της Εύης Βισβάρδη, στον LOVE 97,5.

Πιο λαμπερή από ποτέ, μίλησε για το νέο της τραγούδι «Ξημερώματα Σαββάτου», που φέρει την  υπογραφή του Βασίλη Γιαννόπουλου, ντυμένο με μουσική του Γιάννη Φαρσέρη.

Εκδήλωσε την ανυπομονησία που έχει για την συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Δήμο Αναστασιάδη στο Fever για την χειμερινή σεζόν, καθώς και για το πόσο εκτιμά και θαυμάζει τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες: «Ήταν ένα ξαφνικό σχήμα είναι η αλήθεια. Η πρεμιέρα μας είναι την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου. Έχουμε λίγο χρόνο προετοιμασίας. Θέλουμε να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα διασκεδάσει ο κόσμος».

Λόγος έγινε για τον έρωτα και για το πόση σημασία έχει στη ζωή της ένας έρωτας - παραμύθι, όπως χαρακτηριστικά τον μετονόμασε: «Έρωτας είναι παραμύθι γενικότερα. Είναι η ένταση, είναι η αγάπη, το κλάμα, το λάθος και η παραδοχή του, είναι το ξεγύμνωμα του εαυτού μας απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο. Έρωτας είναι ένα ρίσκο γενικώς.»

Τέλος, στην ερώτηση «Πού θα ήθελες να βρισκόσουν ιδανικά ξημερώματα Σαββάτου;» απαντά με τρόπο αινιγματικό, αφού δήλωσε ότι έχει φανταστεί τα ξημερώματα σε μια ζεστή αγκαλιά. Μια αγκαλιά που να «βγάζει» πολλά συναισθήματα και να συμπληρώνει το «παραμύθι» της!

Δείτε video από την συνέντευξη της στο κανάλι του Love 97,5 στο YouTube: