Quantcast

H πρώτη αντίδραση της Δούκισσας Νομικού μετά το τέλος από το «Πρωινό»

Μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρησή της από την εκπομπή «Το Πρωινό», η Δούκισσα Νομικού έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram. 

Mετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα περί αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια αποχαιρετώντας την εκπομπή έγραψε μεταξύ άλλων στo Instagram ότι «ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη». 

Αναλυτικά η ανάρτησή της: 

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».