Η Τζένη Μπαλατσινού για τον χωρισμό με τον Πέτρο Κωστόπουλο: Αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος - ΒΙΝΤΕΟ

Το διαζύγιο της Τζένης Μπαλατσινού από τον Πέτρο Κωστόπουλο συζητήθηκε για αρκετό καιρό. Η παρουσιάστρια μίλησε για εκείνη την περίοδο της ζωής της στο “Ενώπιος Ενωπίω” τονίζοντας ότι “αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος”.

“Όταν έχεις τρία παιδιά, και όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο, και θα συνεχίσω αυτό να το λέω και δεν θα μιλήσω ποτέ για αυτό, γιατί θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς. Αρκεί που ξέρουμε εγώ και εκείνος. Από τα 20 χρόνια θυμάμαι και κρατάω μόνο τις καλές στιγμές, τα παιδιά μας ήταν και συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό, έχουμε μια καλή συνεννόηση, αυτό χρειάστηκε πάρα πολύ δουλειά και από τους δύο μας, κάτι που χρειάζεται και οι δύο να συνεργάζονται για αυτό, επειδή ένας χωρισμός είναι ένα πένθος, ένας μικρός θάνατος, το πιο σημαντικό είναι να έχεις σωστή κρίση και τα προσωπικά να το βγάζεις έξω και να είσαι για το καλό των παιδιών. Δεν ήταν πάντα τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευθήκαμε αρκετά, όμως υπήρχε πάντα η καλή πρόθεση για τα παιδιά” είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού: Ήμασταν χωρισμένοι όταν κάναμε εκπομπή στο Mega

“Η τηλεόραση για μένα λειτουργούσε ψυχοθεραπευτικά, ειδικά όταν κάναμε το τρίωρο live στο MEGA. Το μεγαλύτερο διάστημα που κάναμε την εκπομπή ήμασταν χωρισμένοι. Ήταν πολύ δύσκολο και σουρεαλιστικό ταυτόχρονα” είπε η Τζένη Μπαλατσινού.