Quantcast

Νέο βίντεο από την άγρια συμπλοκή του Snik με τον Light – Πώς αντέδρασε η Παπαρίζου

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει το άγριο ξύλο μεταξύ Snik και Light στα Mad VMA 2022 το οποίο επισκίασε την μεγάλη γιορτή του τραγουδιού. 

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, την ώρα που η εκδήλωση ήταν σε εξέλιξη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και η Tamta τραγουδούσε επί σκηνής, οι τράπερ Snik και Light ήρθαν στα χέρια και άρχισε μια μεγάλη συμπλοκή ανάμεσα στους δύο και τους... συνοδούς τους. Στο περιστατικό ήταν παρών-σύμφωνα με μαρτυρίες-και ένας ακόμη τράπερ, ο Trannos.

Δείτε τι έγινε στο βίντεο που τράβηξε η Νίνα Στείρη:

Η εκδήλωση διεκόπη προσωρινά, ενώ ξεκίνησε εκ νέου μετά από λίγη ώρα αφού πρώτα ηρέμησαν τα πνεύματα. 

Όμως και όταν επέστρεψαν κάθε άλλο παρά ήρεμοι ήταν. Ήθελαν σώνει και καλά να λύσουν τις διαφορές μέσα στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do κι έτσι όταν μπήκαν ξανά για την απονομή «πλακώθηκαν» ξανά. Ο κόσμος τους αποδοκίμασε έντονα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ελενα Παπαρίζου παραλίγο να... γρονθοκοπηθεί από τα νέα επεισόδια.

Ακόμα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε το μικρόφωνο  κάνοντας έκκληση να δοθεί ένα τέλος στο περιστατικό: «Σας παρακαλώ πολύ, να καθίσουμε ήσυχα είναι ημέρα γιορτής», είπε.

Από τη μεριά του ο παρουσιαστής της διοργάνωσης, Θέμης Γεωργαντάς, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. 

Συγγνώμη όμως ζήτησε και ο Light για τα επεισόδια αφού πρώτα αποδοκιμάστηκε...

 

Πώς αντέδρασε η Παπαρίζου

Μπροστά στο περιστατικό ήταν η Ελενα Παπαρίζου, η οποία - όπως φαίνεται και στα βίντεο- προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το σημείο. Χρειάστηκε μάλιστα να πατήσει ακόμη και πάνω στα καθίσματα στην προσπάθειά της να φύγει ενώ οι τράπερς συνέχιζαν να ανταλλάσσουν μπουνιές και πίσω της έπεφταν καρέκλες.

Επίσης, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται η στιγμή που ξεσπά το άγριο επεισόδιο με την Έλενα Παπαρίζου να κινδυνεύει. Ο Νίκος Παναγιωτίδης που είναι το δεύτερο μέλος των Antique, μπαίνει μπροστά για να την προστατέψει.

Τελικά η Ελενα Παπαρίζου έφυγε από τα Mad VMA 2022 και δεν επέστρεψε για το act της με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Νίκο Παναγιωτίδη, ούτε και για να παραλάβει το βραβείο της on stage από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 
 
 
Ο Τάσος Ξιαρχό για τον καβγά ανάμεσα σε Light και Snik - «Κατέβασα κάτω την Τάμτα γιατί είδα όπλο»

Όλα ξεκίνησαν όταν στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα με τους χορευτές της και από κάτω άρχισαν οι τράπερς να τσακώνονται. 

Τότε ο Τάσος Ξιαρχό ζήτησε από την τραγουδίστρια να κατέβει και το act της έμεινε μισό. Ο γνωστός χορογράφος που είχε όλη την επιμέλεια των βραβείων μίλησε στις κάμερες και περιέγραψε το απίστευτο αυτό συμβάν.

«Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω. Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα. Ανέβηκα και την πήρα γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.