Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις Κασέτες του Μελωδία!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ζωντανά τις ΚΑΣΕΤΕΣ που έφτιαξαν, σε μια μοναδική συναυλία αποκλειστικά για τον Μελωδία 99.2.

Δεύτερη Κασέτα του Μελωδία, με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου

Κάθε μήνα, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, φιλοξενούμε αγαπημένους καλλιτέχνες για μια ωριαία συναυλία αποκλειστικά για τους ακροατές του Μελωδία.

Αυτή την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, και με αφορμή τις χειμερινές εμφανίσεις του στο Άνοδος livestage μαζί με τη Γιώτα Νέγκα που ξεκινούν τον Φεβρουάριο, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πατάει το rec και παρουσιάζει ζωντανά τη δική του Κασέτα.

Ανεβαίνει στη σκηνή και, μπροστά σε περιορισμένο αριθμό ακροατών, φτιάχνει ένα mixtape, ειδικά αφιερωμένο σε όλους εσάς.

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Βραχνός.

ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΩΔΙΑ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 20.00

Στο livestage του Μελωδία 99.2

Συντονιστείτε στον Μελωδία 99.2 και επισκεφτείτε το www.melodia.gr για να μάθετε πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε διπλή πρόσκληση ώστε να δείτε την Κασέτα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από κοντά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram και γραφτείτε στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube.