Quantcast

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς τόνισε ότι είναι «ευτυχισμένος» που δεν ήταν παιδί - ηθοποιός

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς είπε ότι είναι «ευτυχισμένος» που δεν άρχισε την καριέρα του ως παιδί ηθοποιός.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Power of the Dog» τόνισε ότι θέλησε να γίνει ηθοποιός αφού παρακολούθησε παραστάσεις της μητέρας του, της ηθοποιού Γουάντα Βένθομ, αλλά αποθαρρύνθηκε από τους γονείς του που έκαναν λόγο για «γελοία επιλογή επαγγέλματος».

«Με συνεπήρε πολύ νωρίς όταν είδα τη μητέρα μου να ερμηνεύει ρόλους» είπε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε συνέντευξή του στο wmagazine.

«Δεν ήμουν παιδί ηθοποιός, είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν έχω κάτι ενάντια σε ανθρώπους, όπως τα άξια μέλη του καστ μου, αλλά είμαι χαρούμενος που είχα την εμπειρία αυτή» τόνισε.

 «Οι γονείς μου με αποθάρρυναν, φυσικά και το έκαναν» ανέφερε.

«Ήταν αρκετά μεγάλοι όταν μου είπαν ότι ήταν μια γελοία επιλογή επαγγέλματος» σημείωσε.

Αλλά περιγράφοντας τη στιγμή που τους αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του, είπε: «Ήμασταν σε ένα πάρκινγκ, πρέπει να ήμουν 20 ετών. Ήμουν στο πανεπιστήμιο. Υποδυόμουν τον Αντόνιο Σαλιέρι στο Amadeus, και βγήκα και τους καληνύχτισα, και ο μπαμπάς με έπιασε από τον ώμο και είπε: “ Κοίτα, είσαι καλύτερος σε αυτό τώρα από ό,τι ήμουν ποτέ ή θα είμαι ποτέ”.

Το απολαμβάνω πραγματικά, και αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που τους το δείχνω και το μοιράζομαι μαζί τους» τόνισε.

Ο πατέρας του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίμοθι Κάρλτον είχε μία ξεχωριστή καριέρα στο θέατρο και στην τηλεόραση.