Quantcast

Πρωταγωνίστρια του «Λούφα και Παραλλαγή» ζητά εισβολή στα ελληνικά νησιά: «Αν χρειαστεί, μπείτε» -Βίντεο

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά για κάποιο λόγο ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» είπε η Τουχτσέ Καζάζ.

Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη, προκαλεί με τις δηλώσεις της, κάνοντας λόγο για εισβολή στα ελληνικά νησιά. Μιλώντας σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNE, η Τουχτσέ Καζάζ είπε ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί, οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά νησιά.

«Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα» τόνισε η Τουρκάλα ηθοποιός.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά για κάποιο λόγο ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά». 

Δείτε το βίντεο: