Quantcast

«Rocketman» vs «Bohemian Rhapsody»: Η δική μας ταινία λέει την αλήθεια λέει ο Έλτον Τζον

Είναι μια λογική σύγκριση: «Rocketman» εναντίον «Bohemian Rhapsody». Είναι και οι δυο βιογραφικές ταινίες και μιλάνε για τη ζωή δύο σούπερ σταρ της Βρετανίας, η καριέρα των οποίων ξεκίνησε στη δεκαετία του 1970, για τον Έλτον Τζον και τον τραγουδιστή των Queen Φρέντι Μέρκιουρι.

Έτσι αμέσως μετά τα Όσκαρ το Variety ρώτησε τον Έλτον Τζον να πει την άποψή του για τις δύο ταινίες που βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες με διαφορά ενός έτους. Το «Bohemian Rhapsody» κέρδισε πέρσι τρία Όσκαρ, ενώ ο σερ Έλτον Τζον απέσπασε στα φετινά Όσκαρ το βραβείο Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «(I' m Gonna) Love Me Again». 

«Η δική μας ταινία λέει την αλήθεια, αν και είναι φαντασίας. Η ζωή μου δεν μπορεί να εξωραϊστεί και δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε στο Variety ο σερ Τζον. 

Ο Έλτον Τζον, γνωστός για τους αγώνες του κατά του AIDS, δεν θέλησε να μιλήσει αρνητικά για το σύνολο της ταινίας. «Η ερμηνεία του Ράμι Μάλεκ κέρδισε το Όσκαρ. Ο Τάρον (ενσάρκωσε τον Έλτον Τζον) δεν ήταν καν υποψήφιος, αλλά και οι δύο ήταν σπουδαίες ερμηνείες», δήλωσε και πρόσθεσε: «Το "Bohemian Rhapsody" ήταν μία ταινία για όλους και λειτούργησε υπέροχα. Γνώρισε τη σπουδαία μουσική του Φρέντι Μέρκιουρι σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν την είχαν ακούσει ποτέ. Είμαι ενθουσιασμένος για τους τύπους (Queen)».