Quantcast

Σήμερα με τη Realnews: «Υπόθεση Φραντσάιζ», το μυθιστόρημα της Ζοζεφίν Τέι που έχει ψηφιστεί ως ένα από τα 100 κορυφαία βιβλία μυστηρίου όλων των εποχών

Η Realnews συνεχίζει τη νέα μεγάλη εκδοτική προσφορά της με τα σημαντικότερα βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας όλων των εποχών. Σήμερα το βιβλίο της Ζοζεφίν Τέι «Υπόθεση Φραντσάιζ» (Franchise Affair) είναι ένα μυθιστόρημα μυστηρίου του 1948, σχετικά με την υπόθεση απαγωγής μιας νεαρής γυναίκας, σε μια μικρή κλειστή κοινωνία. 

Η Μάριον Σαρπ και η μητέρα της, ήσυχες και διακριτικές, περνούν μια ήρεμη, καθόλου αξιοσημείωτη ζωή, στο σπίτι τους, την οικία Φραντσάιζ, οπου ξαφνικά θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον νόμο. Η νεαρή Μπέτι Κέιν θα τις κατηγορήσει ότι την απήγαγαν και χτύπησαν. Την κατηγορία της στηρίζουν αποδείξεις. Όχι μόνο θα αναγνωρίσει τις βασανίστριές της αλλά θα δώσει και μια λεπτομερέστατη περιγραφή από το εσωτερικό του σπιτιού. Στο δρόμο της Μάριον Σαρπ και της μητέρας της θα βρεθεί ο Ρόμπερτ Μπλερ, ντόπιος δικηγόρος που θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του ο οποίος θα μετατραπεί σε ερασιτέχνη ντετέκτιβ για να λύσει το μυστήριο της υπόθεσης Φραντσάιζ.

Σήμερα με τη Realnews.