Quantcast

Sold Out η καλοκαιρινή Κασέτα του Μελωδία 99.2: «Ρεμπέτικα – Οι τέλειες ατέλειες»

Η μεγάλη, καλοκαιρινή Κασέτα του Μελωδία, ολοκληρώθηκε. Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού γέμισε, και επί σκηνής αγαπημένες φωνές ερμήνευσαν... τις Τέλειες Ατέλειες της ανθρώπινης φύσης μέσα από Ρεμπέτικα τραγούδια, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Μυστακίδη.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Ελένη Βιτάλη, ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Ορφέας Περίδης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Εισβολέας και ο Christian Ronig μαζί με τους εξαιρετικούς Νίκο Τατασόπουλο (μπουζούκι), Αρίστο Βαμβακούση (μπουζούκι), Ηρακλή Βαβάτσικα (ακορντεόν), Απόστολο Τσαρδάκα (κανονάκι, βιολί, μπαγλαμά), Σάκη Καρακώστα (βιολί), Δημήτρη Τσεκούρα (κοντραμπάσο), Τάσο Μισυρλή (τσέλο), Κώστα Καλατζή (κρουστά) και τον ίδιο τον Δημήτρη Μυστακίδη στην κιθάρα, "φώτισαν" την ξεχωριστή αυτή Κασέτα και μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της συναυλίας, και βρείτε το φωτογραφικό album με όλες τις φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του Μελωδία 99.2 στο Facebook

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Μυστακίδης / Fishbowl Music Tank

Επιμέλεια παραγωγής: Frontstage / Μελωδία 99.2

Ηχοληψία: Γιάννης Μπαξεβάνης, Αργύρης Λιανός

Φωτισμοί: Μενέλαος Ορφανός (lighting programming), Χριστίνα Θανασούλα (lighting designer), Δημήτρης Ντάικος (AV/video)