Quantcast

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έφαγα «ξύλο» για τα Harrods αλλά δεν με πειράζει - BINTEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στην κριτική που δέχεται κατά καιρούς για τα σχόλιά του στα social media. Στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στη σχέση του με τα social media.

«Το διασκεδάζω. Για μένα τα social media είναι να μπορείς να πεις κάτι που εσύ προσωπικά πιστεύεις. Αυτό με το «Harrods» ποτέ δεν το κατάλαβα, γιατί οι προθέσεις μου ήταν διαφορετικές από αυτές που κατάλαβε ο κόσμος. Είχα την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στο Λονδίνο και να πάω να στα «Harrods». Ενθουσιάστηκα… Είναι ένα φοβερό πολυκατάστημα. Και σκεφτόμουν, αν χτιζόταν ένα παρόμοιο στην Ελλάδα θα έδινε δουλειές σε κόσμο που αυτή τη στιγμή δεν έχουν δουλειά. Έφαγα «ξύλο», αλλά δεν με πείραξε, γιατί ήξερα ότι οι προθέσεις μου ήταν άλλες» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δεν είναι υγιές να περνάς πολύ χρόνο στα social media, γιατί θα βρεις ανθρώπους που είτε θα ζηλεύουν είτε θα πουν κάτι κακό. Δεν θέλουν να βγάλουν κάτι θετικό. Βγάζουν αρνητική ενέργεια. Για μένα τα social media για μένα είναι ένα μέρος να περνάω καλά. Και φυσικά, η επικοινωνία να μπορείς να μοιράζεσαι τις πεποιθήσεις σου» διευκρίνισε.

Η απάντηση Τσιτσιπά για τα bathroom breaks

Στη συνέχεια μίλησε για τον ντόρο που έγινε το τελευταίο διάστημα με τα bathroom breaks, ενώ μίλησε και για τον Νικ Κύργιο.

«Ήταν μια πολύ περίεργη στιγμή για την καριέρα μου, αλλά και αστεία ταυτοχρόνως γιατί ο κόσμος το πήρε τόσο προσωπικά και τόσο σοβαρά… Πρώτα απ’ όλα κατάφερα να δείξω στην ATP πως ο κανονισμός για τα bathroom breaks… τα επιτρέπει. Δεν έκανα ποτέ καμιά παρανομία. Δεν έσπασα ποτέ κάποιον κανονισμό και φυσικά το συζήτησα και με την ATP αυτό, τους έστειλα και γράμμα, αναφερόμενος πάνω σε αυτό και μετά από αυτό η ATP έφτιαξε κανονισμό για τα bathroom breaks. Οπότε συνεισέφερα κατά κάποιον τρόπο κι εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο λόγος που τότε έλειψα 8 λεπτά στην τουαλέτα, ήταν η υγρασία. Ιδρώνω πάρα πολύ όταν παίζω. Στο Σινσινάτι είναι το τουρνουά με την περισσότερη υγρασία και στη Νέα Υόρκη» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στον Νικ Κύργιο και τις σχέσεις τους, απάντησε: «Τα χάλασε μόνος του, εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ απλώς προσπαθούσα να παίξω τένις και είχα κάποιον από την άλλη πλευρά του γηπέδου που ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα και φυσικά έκανε τα “καραγκιοζιλίκια του”. Είναι από ποια πλευρά του κρεβατιού θα ξυπνήσει».