Quantcast

Τσιτσιπάς: Η παρέμβαση του Αργυρού στο «Ενώπιος Ενωπίω» – Τι αποκάλυψε - BINTEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δώσει μουσικές συμβουλές σε έναν φίλο του, που δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρενέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε για την σχέση του με τον Έλληνα τενίστα.

«Με τον Στέφανο έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Τον αγαπώ πάρα πολύ, τον εκτιμώ αφάνταστα. Είναι ένας αθλητής, ο οποίος γνωρίζω ότι προσπαθεί να ξεπερνάει τον εαυτό του, τις ανασφάλειές του, την καθημερινή του ζωή, η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη, διότι έχει άπειρες προπονήσεις και είμαι τόσο περήφανος για αυτόν τον άνθρωπο που καταφέρνει και κάνει όλο αυτό το πράγμα και για την Ελλάδα και στο παγκόσμιο τένις, που δεν έχω λόγια να μιλήσω γι’ αυτή την ψυχή και αυτόν τον αθλητή», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Όσον αφορά για τις μουσικές συμβουλές που έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είπε: «Μου είχε πει ότι ήθελε να με δει στην πιο… dance μουσική. Προσπαθώ να κάνω κάποια τέτοια πράγματα. Προσπαθώ κι εγώ να φανταστώ τον εαυτό μέσα σε αυτό το… dance, αλλά αυτή είναι και η μαγεία της μουσικής. Να μπορείς να κάνεις τα πάντα και αν μπορέσεις και πετύχεις καινούργια style και τα λοιπά, υπάρχουν ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις».

Η συμβουλή που έδωσε στον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν «Να είναι ο εαυτός του γιατί ξέρω ότι έχει τρομερή ψυχή, είναι ένα παιδί με τρομερές ικανότητες, με φανταστική προσωπικότητα και μία δύναμη εσωτερική, η οποία πιστεύω ότι αυτή θα τον φτάσει και τον έχει φτάσει ήδη βασικά, αλλά… “sky is a limit”».