Εκκληση Δημητρακόπουλου στον Μητσοτάκη: Δώστε τα 800 ευρω και σε δικηγόρους με μικρά εισοδήματα

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας έκκληση και σε στενούς του συνεργάτες που είναι συνάδελφοί του, να μεριμνήσουν ώστε να πάρουν το βοήθημα των 800 ευρώ και οι δικηγόροι που έχουν πενιχρά εισοδήματα.

Η επιστολή του Μ. Δημητρακόπουλου:

«ΠΡΟΣ

Τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη ,Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μιχάλη Δημητρακόπουλου , Δικηγόρου

Ανεξάρτητα από την εκτίμηση και τα φιλικά αισθήματα προς τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αγώνα που κάνει για να προστατεύσει τις ζωές των πολιτών της Ελλάδας μας, θεωρώ κατάφωρη αδικία τον αποκλεισμό των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης δικηγόρων από το βοήθημα των 800 ευρώ, ανάσα για τη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μου.

Αγαπητέ Κυριάκο, εξαίρεσε από το 800αρι όσους είναι έμμισθοι και όσους έχουν εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ και βοήθα τους λοιπούς συναδέλφους, που δίνουν αγώνα στα ακροατήρια, με πενιχρά εισοδήματα, για να υπάρχει κράτος δικαίου στη χώρα μας. Την ίδια δημόσια έκκληση κάνω και στους φίλους συναδέλφους Γιώργο Γεραπετρίτη, Γρηγόρη Δημητριάδη και Γιώργο Μυλωνογιάννη, στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού.»