Quantcast

«Έκπτωση 15% στους δικαιούχους Voucher Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ για ενοικίαση αυτοκινήτου»

Στην Car ‘n Motion μας αρέσει να ακούμε τους πελάτες μας! Έτσι, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, προσφέρουμε έκπτωση 15% σε όλους τους κατόχους voucher ώστε να επιλέξουν προς ενοικίαση για τη μετακίνησή τους ένα ασφαλές και άνετο αυτοκίνητο από τα TOP BRANDS, που εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες τους, χωρίς το άγχος της πιστωτικής κάρτας, της εγγύησης αλλά και του κόστους που απαιτείται σε περίπτωση ζημιάς. 

Οι κρατήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από την πλατφόρμα μας www.carnmotion.gr, μέχρι και 31/05/2021 και για παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μέχρι και 30/06/2021. Η διαδικασία ελέγχου και έγκρισης του voucher γίνεται Online με την καταχώριση του κωδικού του voucher κατά την διαδικασία κράτησης.

Η Car ‘n Motion, μέσα από την Online πλατφόρμα www.carnmotion,gr είναι η μοναδική εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο που προσφέρει στους πελάτες της τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν τις μετακινήσεις τους με το αυτοκίνητο της επιλογής τους χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς εγγύηση, πάντα με πλήρη ασφάλεια, δωρεάν οδική βοήθεια και με δωρεάν ακύρωση μέχρι και 24 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Ειδικά για την περιοχή της Αττικής η παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει και στο σημείο επιλογής του πελάτη μας.

Συνεχίζουμε να ακούμε τους πελάτες μας και να δημιουργούμε λύσεις που κάνουν τις μετακινήσεις τους ευχάριστες και ασφαλείς.