Quantcast

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στην ISOMAT

Τις εγκαταστάσεις της μητρικής εταιρίας της ISOMAT στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Τρίτη 14/09/2021 ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στα πλαίσια των επισκέψεων του σε επιλεγμένες εταιρίες της Β. Ελλάδος κατά τη διάρκεια της 85ης ΔΕΘ.

Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου ISOMAT κ. Στέφανος Τζιρίτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Τζιρίτης και αρκετά στελέχη της εταιρίας.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για τη συνεχή ανοδική πορεία της εταιρίας, την έντονα εξαγωγική της δραστηριότητα, τη δυνατή παρουσία της σε μεγάλα έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και για τις σημαντικές δράσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις μονάδες παραγωγής και αποθήκευσης του εργοστασίου και στα χημεία Έρευνας και Ανάπτυξης.

Ο κ. Στέφανος Τζιρίτης ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την επίσκεψη και υπογράμμισε ότι η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός όμιλος με πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο των κατασκευών. Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Σερβία και Ρουμανία, 7 θυγατρικές εταιρίες σε Γερμανία, Ρουμανία, Σερβία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρία απασχολεί σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό περισσότερους από 540 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 80 είναι μηχανικοί και χημικοί. «Με αξίες μας το πάθος για ποιότητα, την πελατοκεντρική φιλοσοφία, τη συνεχή ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, την ευελιξία και την ακεραιότητα, οραματιζόμαστε να αποτελούμε για τον κλάδο των κατασκευών διεθνώς, έναν κορυφαίο συνεργάτη αξιόπιστων, ολοκληρωμένων και καινοτομών λύσεων, έχοντας ως προτεραιότητά μας τη βιωσιμότητα.» τόνισε ο κ. Θάνος Τζιρίτης.

Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση της εταιρίας.