Εύκολες και ασφαλείς αγορές με το «έξυπνο» ρολόι Garmin!

Οι ανέπαφες συναλλαγές, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Τα «έξυπνα» ρολόγια έχουν γίνει ανάρπαστα, από νέους και νέες που θέλουν να απολαμβάνουν σύγχρονες υπηρεσίες. Πώς θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το ρολόι σας;

Το Garmin Pay της Alpha Bank αλλάζει τα δεδομένα στις ανέπαφες συναλλαγές. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι κάτοχοι smartwatches Garmin μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή ακόμη και το κινητό τους τηλέφωνο.

Η νέα καινοτομία στον χώρο των πληρωμών είναι η συνέχεια του my Alpha Wallet, του πρώτου ηλεκτρονικού πορτοφολιού για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, το οποίο εισήγαγε η Alpha Bank πριν από περίπου δύο χρόνια, με ιδιαίτερη επιτυχία, στην ελληνική αγορά.

Το Garmin Pay αποτελεί τον πλέον εξελιγμένο τρόπο πληρωμών καθώς δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών visa της Alpha Bank να πραγματοποιούν εύκολα και με ασφάλεια, ανέπαφες πληρωμές σε contactless τερματικά POS, απλώς φορώντας ένα «έξυπνο» ρολόι Garmin.

Το απόλυτο gadget της καθημερινότητάς σας

Το smartwatch Garmin είναι έξυπνο, γρήγορο, ευέλικτο και τώρα με το Garmin Pay θα γίνει το απόλυτο gadget της καθημερινότητάς σας! To Garmin Pay αποτελεί τον πλέον πρωτοποριακό τρόπο πληρωμής, χωρίς να χρειάζεται πορτοφόλι, κάρτα ή μετρητά! Eάν είστε κάτοχος συμβατού Garmin smartwatch, ενεργοποιείτε το Garmin Pay στην εφαρμογή Garmin Connect στο Android ή iOS smartphone σας.

Στη συνέχεια εγγράφετε σε αυτό τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα σας Visa της Alpha Bank με λίγα απλά βήματα. Είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε contactless αγορές μόνο με το ρολόι σας! Aφήστε σπίτι το πορτοφόλι σας και φορέστε το smartwatch σας. Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Το ρολόι είναι στο χέρι του χρήστη και έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιήσει ανέπαφη συναλλαγή. Η εισαγωγή του PIN στο ρολόι γίνεται μόνο μία φορά τη μέρα για λόγους ασφαλείας ή εφ’ όσον το ρολόι βγει από το χέρι. Έτσι όλες οι συναλλαγές ανεξαρτήτως ποσού πραγματοποιούνται (εκτός από την πρώτη) χωρίς PIN.