Quantcast

Φωτοκύκλωση Α.Ε.: Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων

Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. είναι αρμόδιος φορέας για την οργάνωση της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων όλων των ειδών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, οθόνες, προϊόντα τεχνολογίας, λαμπτήρες, φωτιστικά, μικροσυσκευές, φωτοβολταϊκά πλαίσια κλπ., χωρίς καμία εξαίρεση ενώ έχει αναλάβει και το έργο της ανακύκλωσης των Φωτοβολταϊκών Πλαισίων στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου "την Πέμπτη 13/10 ανοίξαμε τις πόρτες μας στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Ν. Ερυθραία. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) κ. Νικόλαος Χιωτάκης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνεργάτες, πελάτες, πλήθος κόσμου και σύσσωμη η Διοίκηση της Εταιρίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Φωτοκύκλωση Α.Ε. κ. Πάκης Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν, τους συνεργάτες και την ομάδα της Φωτοκύκλωση Α.Ε. και επεσήμανε το σημαντικό έργο της Φωτοκύκλωση Α.Ε. ενώ ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Βασιλείου αναφέρθηκε στη γέννηση της ιδέας για τη δημιουργία της εταιρείας το 2005 κι ευχαρίστησε το ανθρώπινο δυναμικό της Φωτοκύκλωση Α.Ε., τους ανακυκλωτές, τους εξωτερικούς συνεργάτες καθώς και την αρχιτέκτονα των γραφείων κα Σοφία Βασιλείου.

Από την πλευρά του ο κος Χιωτάκης συνεχάρη το έργο της  Φωτοκύκλωση Α.Ε για την επίτευξη των στόχων της και σημείωσε πως πρόκειται για μια κρίσιμη περίοδο για την ανακύκλωση που απαιτεί τη συνεργασία όλων των εταιρειών, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του ΕΟΑΝ, της κοινωνίας και των πολιτών.

Η Φωτοκύκλωση Α.Ε. είναι αρμόδιος φορέας για την οργάνωση της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων όλων των ειδών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, οθόνες, προϊόντα τεχνολογίας, λαμπτήρες, φωτιστικά, μικροσυσκευές, φωτοβολταϊκά πλαίσια κλπ., χωρίς καμία εξαίρεση ενώ έχει αναλάβει και το έργο της ανακύκλωσης των Φωτοβολταϊκών Πλαισίων στην Ελλάδα".